Parní hrnec ETA Steampot 0134 90000

Kód: ETA013490000
1 599 Kč 1 321,49 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024

Parní hrnec ETA Steampot pro rychlé a zdravé vaření se 3 transparentními nádobami, miskou na vaření rýže a nástavcem na vaření vajec.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pomocník pro rychlé a zdravé vaření

Parní hrnec ETA Steampot vám vaření nejen usnadní, ale i urychlí, a tím ho také udělá mnohem úspornějším. Šetrným vařením v páře potraviny neztrácí svou přirozenou chuť ani živiny. Zároveň je však díky příkonu 1000 W hrnec dostatečně výkonný, aby zvládl přípravu masa, rýže, zeleniny nebo třeba vajec. Vše je navíc zahaleno do moderního designu, který sluší snad všem kuchyním.

Tři patra pro kompletní menu

Díky třem transparentním nádobám na vaření o celkové kapacitě 12,25 l v parním hrnci připravíte celou hostinu najednou. Zatímco se ve spodním patře připravuje šťavnaté kuře nebo ryba, příloha se může vařit v úrovni nad nimi. Nejvyšší patro pak může obsadit pestrá škála zeleniny, která si díky šetrné přípravě zachová své barvy i vitamíny.

Pro vaření jednodušších pokrmů nebo jejich menšího množství pak můžete využít jen jednu nebo dvě nádoby.

Tím však možnosti hrnce Steampot nekončí. Součástí a praktickou vychytávkou je také nástavec pro vaření vajec a miska na vaření rýže o objemu 1,5 l, která zároveň poslouží k přípravě polévek nebo pokrmů vařených přímo v omáčce.

Vařte s lehkostí

Vaření v parním hrnci ETA Steampot je zcela jednoduché – snadno přístupnou nádržku naplníte vodou a přístroj zapnete. Následně se rozsvítí světelná kontrolka signalizující provoz a začne se tvořit pára. Mezitím si připravíte všechny suroviny, které pak jen vložíte do párou vyhřátého hrnce.

Vaření vám usnadní také časový spínač, který můžete nastavit až na 75 minut. Manipulace s hrncem je příjemná díky tepelně odizolovaným držadlům.

O bezpečí se postará bezpečnostní tepelná pojistka a protiskluzové nožičky.

Ukazatel hladiny vody pak zajistí neustálý přehled o tom, zda je v nádržce vody dostatek. Její doplnění pak snadno provedete, aniž byste museli sundávat nádoby, ve kterých se jídlo připravuje.

Snadná údržba

Povrch celého hrnce je dobře omyvatelný, mytí nádob pak můžete jednoduše přenechat myčce nádobí. Délku přívodního kabelu si díky prostoru ve dně hrnce můžete snadno přizpůsobit tak, aby vám na lince nepřekážel.

Prodlužka záruky

Na topné těleso parního hrnce ETA Steampot se vztahuje bezplatná služba Prodlužka záruky. Po registraci se tak záruka na topné těleso hrnce prodlouží na 3 roky. Prodlouženou záruku si zaregistrujte ZDE.

 

Technické parametry:

  • Časovač/minutka mechanické minutky
  • Displej bez displeje
  • Ukazatel množství vody Ano
  • Příkon 1000 W
  • Počet varných nádob 3
  • Vaření rýže Ano
  • Držák na vaření vajec Ano
  • Objem parního hrnce 12.25 l

Doplňkové parametry

Kategorie: Elektro spotřebiče
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: