Ruční šlehač Lento ETA 2051 90000

Kód: ETA205190000
1 799 Kč 1 486,78 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
29.4.2024

Ruční šlehač Lento v 5 v 1 s příkonem 600 W hněte, šlehá, mixuje, seká a drtí. Je velmi tichý, díky inovované konstrukci šlehacích metel.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ulehčete si práci v kuchyni s ručním šlehačem Lento ETA 205190000. Ruční mixér v bílo-šedém provedení je navržený pro maximální pohodlí a komfort při užívání. Příslušenství je vyrobeno z prvotřídních hygienicky prověřených materiálů a pro jeho bezpečné uložení můžete použít dodávané ochranné pouzdro.

Snadná obsluha šlehače

Manipulaci se šlehačem vám usnadní ergonomická rukojeť a nízká hmotnost celého spotřebiče. Délka napájecího kabelu je 1,2 m a je osazen výkyvným kloubem, který chrání kabel před poškozením. Příprava pokrmů tak bude hračkou.

Výkonný DC motor s příkonem 600 W umožňuje optimální využití 4 rychlostních stupňů a disponuje funkcí maximálních otáček. Provoz šlehače je velmi tichý i díky inovované konstrukci šlehacích metel, které vždy zajistí dokonalé zpracování surovin a současně nepoškozují povrch nádoby. Po skončení šlehání snadno uvolníte metly nebo háky pomocí tlačítka. Při práci se nemusíte obávat přetížení, šlehač Lento je vybaven bezpečnostní pojistkou proti přehřátí.

5 funkcí v jednom přístroji

Šlehač Lento hněte těsto, rozmíchá brambory i špenát, šlehá bílky, pěny, krémy, šlehačku, piškotová a třená těsta. Dále mixuje šťávy, mléčné koktejly, mléko, omáčky, polévky, majonézy, přesnídávky a dětské výživy. V neposlední řadě seká a drtí, což je ideální pro ovoce a zeleninu, pro salámy na pomazánku, sýry, kávu, mák, ořechy, sušené bylinky a koření. Je taktéž vhodný pro přípravu marinád, pest, pyré a dresinků.

ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku 5 let na motor. Prodlouženou záruku si registrujte ZDE .

 

Technické parametry:

  • Počet rychlostí 4
  • Pulzní spínač Ano
  • Funkce, příslušenství šlehání
  • Funkce, příslušenství hnětení
  • Funkce, příslušenství mixování
  • Funkce, příslušenství nádoba (odměrka)
  • Funkce, příslušenství sekací nástavec (chopper)
  • Příkon šlehače 600 W

Doplňkové parametry

Kategorie: Šlehače
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: